Ready To Ride Advanced

Ready To Ride
Een dagopleiding rond defensief motorrijden voor maar 99€!

Sinds 2015 hebben we een samenwerkingsakkoord met VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde). Hierdoor kan u, door tussenkomst van de Vlaamse Overheid, genieten van een tijdelijke korting op enkele dagopleidingen. Hierdoor zijn de plaatsen beperkt in tijd en aantallen om via VSV in te schrijven.

Inhoud:

In het Ready to Ride programma, kan je kiezen voor een Ready to Ride Advanced training als je je basisvaardigheden wilt bijspijkeren. Heb je de Advanced cursus gevolgd en wil je nog verder gaan? Dan is de Ready to Ride Master traing iets voor jou ! De Ready To Ride Advanced is een eerste kennismaking met motoropleidingen of indien je alles nog eens goed wil opfrissen voor het nieuwe seizoen, dan is dit jouw opleiding. We wisselen de dag af met theorie, motorbeheersing en rijden op de baan. Alles in het teken van veilig en defensief rijden. Jezelf en je motor leren kennen zodat je na deze dag weet waar je staat, en wat jouw volgende opleiding zal zijn Heb je de Advanced cursus gevolgd en wil je nog verder gaan? Dat kan ! Dan is de Ready to Ride Master training iets voor jou ! Meer info kan je hier vinden op de pagina over de Ready To Ride Master Training

Duurtijd:

Een volledige dag

Kostprijs:

99 Euro per persoon (Inclusief ontbijt en middagmaal)

Opmerkingen:

Maximum 4/5 deelnemers per instructeur.
Deze cursus wordt gevolgd met eigen motor.
Rijbewijs verplicht.
Deze cursus vindt plaats vanaf vier inschrijvingen (1).

 

(1) De meeste cursussen worden met een minimum aantal deelnemers gegeven.  Je kan zelf voor het aantal deelnemers zorgen of je op de lijst zetten bij de inschrijvingen.

Inschrijven:

Inschrijven voor de Ready To Ride cursussen doe je via de site van www.readytoride.be

Partners

 

Resengo
Roland

Internationaal transport,
opslag en logistiek
MAG