Getuigenissen

Wil jij ook je ei kwijt over een gevolgde opleiding, stuur dan een mail naar info@stameducation.be!
Vermeldt aub ook even wanneer en welke opleiding je hebt gevolgd.

 

Jean-Paul Peckstadt - Bochtenstage - zomer 2014

Ik heb de vorige keer deel genomen aan de bochtenstage (Kawasaki 1400 GTR).
Die bochtenstage heeft me enorm goed gedaan. Ik heb er echt geleerd hoe mijn moto (kan) reageren en wat ongeveer (want 100 % zeker ben je nooit, het blijft een machiene)  de grenzen zijn van mijn Kawa. Maar ook wat ik (aan)kan, mag en vooral niet mag doen. (Ik moet nog steeds letten op mijn armen, ik blijf ze strekken ;-(...) Ook de nagestuurde foto's en film zijn zelfs leerrijk.

Ik zeg niet dat ik een voleerd "bochtenrijder" ben geworden maar geniet nu wel dubbel zo veel van het motorijden. Ik rij meer op gevoel door de bochten en kan zoals ik eigenlijk beoogde door het volgen van cursus de andere weggebruikers meer in "het oog" houden... Ik snak bijna naar bochten en vind het telkens jammer dat ik me moet inhouden als er andere weggebruikers zijn. Wees gerust, ik vlieg niet door de bochten hoor. Ik "streel" ze of probeer dat toch te doen ...

Ik durf dus te stellen dat deze cursus een echte aanrader is. Maar de meeste reacties van andere motorijders als ik over de cursus en zijn voordelen vertel, is dat ze de inschrijvingsprijs hoog vinden en dat die prijs hen tegenhoudt om ook deel te nemen.

Een domme uitschuiver in een bocht kost je heel wel wat meer...

 

Chris Peters - Opstartcursus - 09/03/2014

Gisteren heeft Kris mij de eerste stappen bijgeleerd voor het berijden van een motor. Ik wil even melden dat hij een super instructeur is. Heel veel geduld, heel veel uitleg. Een gepassioneerd man om “ groentjes” veel bij te leren en warm te maken voor het motorrijden. Hij is ook eerlijk in zijn beoordeling en ik heb het ook zelf ervaren dat ik toch nog wat ervaring moet opdoen. Hij stelt voor om wat privélessen te volgen. Daarom mijn vraag of er in jullie planning nog tijd is om zulke les(sen) in te lassen?

Alleszins al hartelijk voor deze zeer positieve ervaring met jullie organisatie. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.

 

Giovanni - Back To School - 28/09/2013

Graag laat ik U weten dat deze training een zeer postieve ervaring was waarbij ik veel leerstof naar huis heb meegekregen om mijn rijervaring weer een stuk te verbeteren. Mijn complimenten aan beide instructeurs. Respect voor deze beide heren. Mijn dank voor uw uitnodiging.

 

Alex Gepts - Screening+ - 13/07/2013

Zaterdag 13 juli aan een screening+ deelgenomen in Heist o/d Berg onder de kundige leiding van Jef. 
Een aanrader voor ieder die denkt zijn motor wel onder controle te hebben.
Tijdens deze sessie word je weer met je voeten op de grond gezet. Letterlijk en figuurlijk.
Ik vind het in ieder geval een opsteker, vooral omdat je de volgende keer beter weet waar je moet op letten als het nodig is. 
Alle deelnemers waren enthousiast, niet in het minst omwille van de begeleiding door Jef. Een unicum! Ernstig, met kennis van zaken legt hij niet alleen uit hoe je het moet doen maar vooral ook het waarom zijn verhelderend.
Deze gepassioneerde instructeur heeft kennis van zaken en weet die op een bevattelijke maar toch luchtige manier aan de man te brengen. Bravo.

 

John - Screening+ Lanaken - 15/06/2013

Bedankt voor de zeer geslaagde en informatief rijke motorrijder screening dag.

 

Guy - Screening - 13/04/2013

Op zaterdag 13 april heb ik deelgenomen aan de screening die vzw Stam organiseert .
Ik raad iedereen dit aan. Zeer leerzaam zelfs al heb je vele jaren
ervaring.
Alles wat er tussen je oren juist moet zitten wordt nog eens opgefrist .
Jef , onze instructeur vertelde op een zeer duidelijke manier waarom en waarvoor.
Twijfel niet dit eens te doen .
Bedankt STAM!
Vmax lid Bleyen Guy

 

Hans - Screening - 06/08/2012

ik wil bij deze vol lof spreken over de formule screening, waarschijnlijk denkt iedereen dat hij als de beste kan rijden, toch zijn er altijd interessante tips die je het leven kunnen redden , remmen bijv, ik heb gemerkt dat de meeste geen idee hebben hoe het net werkt, dit zou eigenlijk verplicht moeten worden ipv onozele reglementen te bedenken dit is veiligheid, geweldige ervaring

 

Esther - Screening - 06/05/2012

Het hebben een tijdje geleden de screening+ gevolgt, en we waren allebei zeer tevreden over de organisatie, maar zeker ook over het instructeurs. Echt TOP! Ik heb nog niet zo lang geleden mijn examen motorrijbewijs gehaald. En door de voorafgaande 'trainingen' liep het op de screening + vrij vlot. Maar toch leer je altijd nog zaken bij en wordt je attent gemaakt op dingen die je onbewust fout doet. Zeker een aanrader dus!

 

Ronald - Opstapcursus - 07/05/2011

De opstapcursus vandaag in Brasschaat is prima verlopen, echt veel bijgeleerd.  Kris is een heel goede instructeur.  Ik heb me (op zijn aanraden) al ingeschreven voor een screening.

 

Ann - Opstapcursus - 30/04/2011

Het was fijn, Damien heeft veel geduld :-)
We gaan er nog een vervolg aan breien, met Kris dan, in Heist op de Berg.
Bedankt dus!

 

Walter - Screening - 30/04/2011

Awel, het was weer een zeer nuttige dag.
Ik had het geluk in de groep van Ton te zitten, het is altijd plezant de instructeur te kennen, die toch objectief blijft.
Weeral veel geleerd vandaag.  En weer wat geruster op den toeffer.

 

Nancy - Opstapcursus - 30/04/2011

Ik heb deze voormiddag de opstapcursus gedaan en wilde eigenlijk vooral zeggen dat ik de instructeur Damien heel goed vond.
Een rustgevende man met een aangename stem die het allemaal heel goed uitlegt.
'k Ga zeker eens zien op jullie site naar de privélesen om toch nog 1 x te proberen. ... Dus nu nog minimaal 1 cursus om dan voor mezelf te beslissen of motorrijden iets voor mij is.

 

Inge - Opstartweekend - 20/03/2011

Gewoon om Tom even te bedanken voor de screening vandaag.  Ik heb er zeker wat van opgestoken.
En kom zeker nog wel eens een cursus volgen.  Nu is het voor mij belangrijk ervaring op te doen.
Bedankt.  Groetjes, Inge met mag grijze Ducati Monster.

 

Edwin - Basiscursus - 10/04/2010

Ik was zeer tevreden over de cursus.  Nog eens proficiat voor het enthousiasme en kunde van Stijn, Tom en Anneke.
Het was zeker de verre rit waard.

 

Jan - Screening - 05/12/2009

Heb vorige zaterdag deelgenomen onder de vakkundige leiding van Anneke.  Ondanks het slechte weer was het toch zeer leerzaam!

Partners

 

Resengo
Roland

Internationaal transport,
opslag en logistiek
MAG