Dag


Naam:

Dag Brangers
STAM Instructeur: Dag Brangers

Bouwjaar:

1976

Motorfiets(en):

KTM 690 Duke R, KTM 450 EXC

Droommotor:

Zou met alle motoren eens graag gereden hebben en dan zeker buitenbeentjes zoals de Vyrus 953 C3 V4 of elektrisch aangedreven exemplaren.  De eerstvolgende motor die effectief in de garage zou kunnen terechtkomen is de KTM 990 SMT.

Lelijk eendje:

Maakt eigenlijk niet veel uit, eens je op de motor zit, heb je geen last meer van het uiterlijk en zijn vooral rij-eigenschappen en gevoel belangrijk.

Andere hobby's:

In de garage aan motoren werken.

Ervaring:


Ongeveer vanaf 1993 zelf leren rijden op onverhard met een afgedankte Honda XL125.  Het rijbewijs A kwam er in 1997, maar de eerst motor voor de openbare weg moest wachten tot eind 2000.
Na een screening en basiscursus was, naast het besef dat mijn rijvaardigheid nog heel wat beter kon, de interesse in motorbeheersing gewekt.  In die mate zelfs dat halverwege 2004 het Brevet IV een feit was.
Begin 2005 mocht ik de ploeg van STAM Education komen versterken en enkele maanden later kon ik bij de rijschool aan de slag als motorinstructeur.
Sindsdien regelmatig allerlei opleidingen blijven volgen en vooral na een enduro-initiatie eind 2008 het plezier van off-road rijden terug ontdekt.

Partners

 

Resengo
Roland

Internationaal transport,
opslag en logistiek
MAG